top of page
Brian.png

Hallo! Mijn naam is Brian (hij/hem), ik ben 30 jaar en ik ben theaterdocent, acteur en theatermaker. In 2022 ben ik afgestudeerd als docerend theatermaker aan de HKU en in 2016 als acteur aan de mbo theateropleiding in Arnhem. Ik vind de combinatie tussen maken, spelen & lesgeven het allerleukste. 

Op dit moment ben ik onderdeel van het artistieke kernteam op de mbo theateropleiding in Utrecht. Samen met mijn collega's ben ik medeverantwoordelijk voor het curriculum. Ook geef ik de vakken theateranalyse en theatermaken, ben ik mentor van het eerste leerjaar en begeleid ik verschillende projecten.

 

Als maker en acteur ben ik onderdeel van NEUSWIJS. Een collectief van jonge makers. Wij maken nieuwsgierig, speels, beeldend & vervreemdend theater. Op dit moment spelen we met ONZE VADERS HETEN THIJS (8+) op verschillende basisscholen en in diverse theaters door heel Nederland.

Daarnaast ben ik ook verbonden aan Theater Vooropleiding Amersfoort (TVA). Ik ben mentor en docent op de TVA zaterdag, waar ik onder andere improvisatie lessen, auditie training en les in theatermaken geef. Als mentor begeleid ik de studenten bij hun audities voor het hbo kunstvakonderwijs en hou ik hun individuele leerlijn in de gaten. Naast de TVA zaterdag ben ik ook regisseur van de TVA productiegroep. Met 10 jonge TVA talenten werk ik in 8 maanden naar een grootse locatievoorstelling toe. 

Als acteur ben ik ook te zien in 'Waterland' van Theater Gajes. Een spectaculaire buitentheatervoorstelling over zwemmen, verzuipen of aanpassen. Binnenkort nog te zien op Deventer op Stelten.

bottom of page